ADANA / YÜREĞİR - Şehit Nurettin Yıldırım Anaokulu

0(322) 311 0363
0(322) 311 0363
Adres
BAHÇELİEVLER MAH. 1321 SK. ŞEHIT NURETTIN YILDIRIM ORTA OKULU BLOK NO 2 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Çocuklarımızın gelecekte iyi, doğru, güzel, faydalı ve adaletli davranışlar sergileyebilen çalışma disiplini kazanmış, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi gösteren, öğrenmekten zevk alan, vatanına, milletine faydalı bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin okul öncesi eğitimin amaçlarına uygun yetiştirilmesi; bilişsel, duygusal, psiko-motor, sosyal, dil ve özbakım becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde desteklenmesi, öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket edebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim. Sabah 07:30-12:30 Öğle:12:30-17:30
Sabah 07:30-12:30 Öğle:12:30-17:30
Ulaşım
İl merkezine 4,9 km uzaklıkta olup, İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır. Yamaçlı 1 dolmuşları ile Büyükşehir Belediyesi 123 numaralı otobüsleri ile kolay ulaşım imkanları bulunmaktadır.
Yerleşim yeri; müstakil evlerin yoğun olduğu bir yapıya sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık